Top sporten op het ijs om naast schaatsten te proberen

Schaatsland Nederland

Als schaatsland Nederland weten wij niet beter: wij zijn de kampioenen van schaatsen. Bij elke Olympische Spelen halen wij karaten aan goud binnen. Geen enkel ander land kan ons evenaren. Maar er zijn andere sporten naast schaatsen op het ijs en met de Ladbrokes Promocode 2018 kan jij aan die wereld proeven. Want schaatsen is niet de enige sport op het ijs.

IJshockey

De eerste grote sport waar je naast schaatsen op kunt gokken is ijshockey. Het is de Canadese volkssport van taaie rakkers. Wist je dat er zelfs een ijshockeyfiguur op de officiële grondwet van Canada staat? Nu wel! Het gokken op ijshockey is vergelijkbaar met voetbal en normaal hockey. Je kunt voor de “match bets” gaan: dat een bepaald team gaat winnen. Je kunt voor de “result bets” gaan: je gaat voor een bepaalde eindstand. Of je kunt voor “goals bets” gaan. Deze is relatief nieuw en gaat ervanuit een team scoort. Als bijvoorbeeld het Canadese herenhockeyteam vier van de vijf wedstrijden wint met twee of meer punten, is het waard  om te gokken dat zij deze wedstrijd met +1.5 punten winnen.

Live betting

Je kunt het gokken spannender maken door aan “live betting” te doen. Je zet niet vooraf in, maar pas als de wedstrijd als is begonnen. Je kan dat tot een aantal minuten voor het einde van de wedstrijd nog inzetten. Bij wisselende in-plays veranderen de odds, waardoor je erg gunstig in kan zetten. Heeft de sterkste speler van het team de wedstrijd van zijn leven? Dan kan je op team A inzetten. Geen punt. Maar als bij team A de sterkste speler onverhoopt uitvalt, is het toch wat minder als je al voor het einde van de wedstrijd hebt ingezet. Met “live betting” ben je dit soort ongeluk voor. Je zet pas in als je zeker van je zaak bent.

Sterren op het ijs

Bij veel bookies is het tegenwoordig mogelijk om op populaire tv-programma’s te gokken. De Voice, X-factor en een heleboel andere talentenjachten. Maar die boeien natuurlijk niet zoveel als Sterren op het ijs of Dancing on Ice. Dansen is topsport en zeker op het ijs. Er gaat niets boven een tafereel aanschouwen en tegelijkertijd met de in-play optie op de winnaar inzetten. Bij inzetten op dit soort tv-programma’s is het alleen mogelijk om te kiezen wie de winnaar zal zijn. Want deze programma’s gebruiken de scores alleen maar om de winnaar te bepalen. Geniet van een wervelende show en houd er aan het einde van de avond ook nog wat aan over. Wat wil een mens nog meer?

Nederland is een schaatsland bij uitstek. Geen ander land dat zoveel goud meeneemt van de Olympische Spelen als wij. Maar naast schaatsen zijn er vele andere topsporten op het ijs. Zoals je ziet zijn er ten minste nog twee andere prachtsporten waar je op in kan zetten: ijshockey en dansen op het ijs!

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.