Over

Welkom op de site van Limburgs meest enthousiaste groep schaatsfans! Als je aan schaatsen denkt dan denk je waarschijnlijk niet direct aan Limburg, nee die eer gaat naar Friesland met zijn vele meren en Elfstedentocht, maar toch zijn wij een hechte groep schaatsliefhebbers die niet alleen graag in de ijshal de ijzers onderbinden, maar ook op natuurijs te vinden als de condities het toestaan.

Het epicentrum van de Limburgse schaatsgemeenschap bevindt zich in Geleen. Hier bevindt zich de enige overdekte ijshal van de provincie. Ook is er een 400-meter buitenbaan waardoor er ook in de buitenlucht geschaatst kan worden, zelfs zonder vorst. Voor actuele openingstijden voor de schaatsbaan in Geleen kan je het beste even Googlen op ‘Laco Geleen’, de schaatsbaan is niet altijd open.

Wat kun je van mij verwachten op dit blog? Natuurlijk houd ik je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen onze groep, maar ik heb het ook over de schaatssport en onze Nederlandse helden die keer op keer hoge ogen gooien tijdens World Cups en andere kampioenschappen. Verder neem ik ook een aantal legendarische schaatsers onder de loep.

Het enige wat mij rest is je veel plezier te wensen op onze site. Heb je opmerkingen of suggesties laat het dan even weten!